Αναταράξεις στις Νηρηίδες Φθίας.Παραιτήθηκε η πρόεδρος

0

Πριν 5 χρόνια ένα παράτολμο σχέδιο δημιουργίας μιας γυναικείας ομάδας ξεκίνησε να υλοποιείται από μια ομάδα ανθρώπων που πίστευαν στο κοινό όραμα.

Σήμερα και μετά από πολλές περιπέτειες υπάρχουν προβλήματα. Και δυσαρμονία στο Δ/σ του σωματείου. Πήραμε και δημοσιεύουμε την επιστολή παραίτησης της ως τώρα προέδρου των Νηριήδων Φθίας Αλεξάνδρας Τρεβλά στην οποία περιγράφονται κάποια από αυτά τα προβλήματα:

“Κύριοι Σύμβουλοι, το 2012 ιδρύθηκε το Αθλητικό Σωματείο ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΦΘΙΑΣ στο οποίο κληθήκατε να συμμετάσχετε ως ιδρυτικά μέλη και υποσχεθήκατε να στηρίζετε και να προσφέρετε τη βοήθειά σας όπως μπορείτε και με όσο χρόνο διαθέτετε τηρώντας το καταστατικό και τον αθλητικό νόμο.
Την 1η χρονιά με πολλές δυσκολίες και εμπόδια αλλά με πείσμα πετύχαμε εν μέρει τους στόχους μας.
Δυστυχώς όμως στην πορεία αποδείχτηκε ότι κάποια μέλη από εσάς δεν ανταποκριθήκατε στις υποχρεώσεις της ομάδας προκαλώντας πολλά προβλήματα στη σωστή λειτουργία της και στις αθλήτριες αυτής.
1. Υπήρχε έλλειψη διαχειριστικού και οικονομικού ελέγχου για τα έτη 2013-2014-2015 παρ’ότι είχα ζητήσει στις 15/01/2016 με e-mail-γραπτή επιστολή προς την Ταμία να γίνει οικονομικός απολογισμός. Ανυπαρξία Ταμία λόγω μετακόμισής της στην Αθήνα εκτελώντας χρέη Ταμία η Γενική Γραμματέας, με αποτέλεσμα την μη οικονομική φερεγγυότητα της ομάδας για την οποία δεν φέρω καμία απολύτως ευθύνη.
2. Υπήρχε αδιαφορία των ορισμένων μελών του ΔΣ για τις οικονομικές ανάγκες της ομάδας.
Δείτε περισσότερα στο lamiafm1.gr

Share.

About Author

Leave A Reply