Βράβευση αστυνομικών της Φθιώτιδας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

0

3 αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας βράβευσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με το μετάλλιο Αστυνομικού Αριστείου Ανδραγαθίας την ημέρα της γιορτής της Αστυνομίας.Το γιατί εξηγείται στην ανακοίνωση συγχαρητηρίων από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας προς τους συναδέλφους τους:

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

     Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, στα μέλη της Ένωσής μας Ανθυπαστυνόμο ΒΛΑΧΟ Χρήστο, Ανθυπαστυνόμο ΜΕΓΑ Γεώργιο και Αρχιφύλακα ΚΑΥΚΙΑ Γεώργιο, οι οποίοι στα πλαίσια της επίσημης τελετής εορτασμού της Ημέρας της Αστυνομίας και της Μνήμης του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου, τιμήθηκαν από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Προκόπη ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ με το μετάλλιο ¨Αστυνομικού Αριστείου Ανδραγαθίας¨, διότι υπηρετούντες στην Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας τον Φεβρουάριο του 2011, πράττοντας με αυτοθυσία και αυταπάρνηση και θέτοντας την ζωή τους σε άμεσο κίνδυνο, ήρθαν τρεις φορές σε ένοπλη αντιπαράθεση με πέντε δράστες ληστειών τραπεζών (δύο εξ αυτών ενέδρα των δραστών κάτω από γέφυρες της Π.Α.Θ.Ε.), με αποτέλεσμα τη σύλληψη των τεσσάρων και τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός από αυτούς .

Τέτοιες πράξεις, όχι μόνο προκαλούν τα ευμενή σχόλια για το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά αναδεικνύουν τον επαγγελματισμό, το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την ευσυνειδησία που διακατέχει το σύνολο του Αστυνομικού Προσωπικού.

ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

The post Βράβευση αστυνομικών της Φθιώτιδας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα.


Source: news

Share.

About Author

Leave A Reply