Γ. Βασιλειάδης: Το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει μετά το Πάσχα

0
Γ. Βασιλειάδης: Το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει μετά το Πάσχα

Το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει μετά το Πάσχα, εκτίμησε χθες στην ΕΡΤ και στην εκπομπή Focus, ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης ξεκαθαρίζοντας ότι οι αγώνες δεν θα ξεκινήσουν, αν πρώτα δεν υπάρξουν έγγραφες δεσμεύσεις από τις ΠΑΕ, οι οποίες θα λειτουργήσουν από τη νέα χρονιά.

Ο κ. Βασιλειάδης έθεσε τρεις βασικούς πυλώνες που πρέπει να υλοποιηθούν, προκειμένου να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα: αλλαγή του πειθαρχικού κώδικα (που θα περιλαμβάνει ποινές για αιχμηρές δηλώσεις), μεγαλύτερες τιμωρίες (απώλεια αδειοδότησης και υποβιβασμός) σε περίπτωση που μία ομάδα εμπλακεί δις στην ίδια αγωνιστική σεζόν σε επεισόδια μεγάλης έκτασης, καθώς και διεξαγωγή αγώνων χωρίς αστυνομική παρουσία.

Για το GREXIT ο κ. Βασιλειάδης τόνισε ότι επανήλθε στο προσκήνιο αρχικά με τις τελευταίες δικαστικές αποφάσεις και εν συνεχεία με την εικόνα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Ξεκαθάρισε πως αν οι διεθνείς φορείς δεν δουν ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στην Ελλάδα, τότε το GREXIT δεν θα είναι δική μας απόφαση.

Στο μεταξύ, σήμερα απολογούνται στα πειθαρχικά όργανα όλοι οι εμπλεκόμενοι στα έκτροπα της Τούμπας.

Πηγή: ΕΡΤ1, Πρώτο Πρόγραμμα

The post Γ. Βασιλειάδης: Το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει μετά το Πάσχα appeared first on ert.gr.


Source: ΕΛΛΑΔΑ

Share.

About Author

Leave A Reply