Επικίνδυνο στραβοπάτημα για την Μαλεσίνα…

0
Μια ακόμη ευκαιρία έχασε σήμερα η Μαλεσίνα που αγωνίστηκε μάλλον φοβικά απέναντι στην πρωταθλήτρια Βοιωτίας Θήβα και  έχασε μέσα στην έδρα της με σκορ 2-3!
Ταυτόχρονα η Χαλκίδα κέρδισε εύκολα τον Αίολο Καρπενησίου με σκορ 4-0 και έχει σαφές πλεονέκτημα στους αγώνες μπαράζ για την Γ Εθνική Κατηγορία.
Ο αγώνας ξεκίνησε θετικά για την γηπεδούχο αλλά σύντομα οι  παίχτες της έχασαν την δυναμική τους , ο Νίκος Λέντας από τους καλύτερους του αγώνα στο 22ο άνοιξε το σκορ για την Μαλεσίνα  γράφοντας το 1-0.
10 λεπτά μετά οι  παίχτες της Θήβας βρέθηκαν σε πλεονεκτική θέση και ο Μπινιάκος κάνει το 1-1.Ετσι  τελειώνει το  πρώτο ημίχρονο.
Στο 9ο λεπτό του β ημιχρόνου αποβάλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο σκόρερ Μπινιάκος και  η Θήβα αγωνίζεται με 10  παίχτες . Κι όμως οι  φιλοξενούμενοι έκαναν το μειονέκτημα τους πλεονέκτημα ,αναπτύχθηκαν ,παλεψαν και στο 72ο κέρδισαν  πένανλτι μετά από χέρι του Πίσκοπου της Μαλεσίνας, έτσι  γράφτηκε από το Βεζιρτζόγλου το 1-2.
Ο  ίδιος παίχτης με ατομική σχεδόν προσπάθεια έκανε την μεγάλη διαφορά  στο 83ο γράφοντας  το 1-3 και  παγώνει το γήπεδο της Μαλεσίνας.
Με την λήξη του αγώνα ο εκπληκτικός Ν.Λέντας μετά από  κόρνερ κάνει το  2-3 που δυστυχώε είναι και το τελικό αφού στα υπόλοιπα 4 λεπτά των καθυστερήσεων παρά τις προσπάθειες των παιχτών της γηπεδούχου οι  φιλοξενούμενοι  οχηρώθηκαν καλά και κατάφεραν να πάρουν  το….αίμα τους πίσω αφού στον πρώτο αγώνα στην Θήβα είχαν χάσει απο την Μαλεσίνα. Τώρα τα πράγματα άλλαξαν…
Δείτε περισσότερα στο lamiafm1.gr
Share.

About Author

Leave A Reply