Ε.ΑΣ.Υ.Φ.:Οι αστυνομικοί μας δείχνουν υψηλό αίσθημα ευθύνης για το λειτούργημα που επιτελούν

0

“Είναι ιδιαίτερη τιμή για την ένωσή μας. Αισθανόμαστε ικανοποιημένοι που αναδεικνύονται πράξεις αυτοθυσίας που επιδεικνύουν οι συνάδελφοί μας”, δήλωσε στο δελτίο του FM-1 ο Αργύρης Μαυράκης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας σχετικά με την βράβευση αστυνομικών της Φθιώτιδας από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

“Οι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει πως παρ’ όλα τα προβλήματα και τις ελλείψεις οι αστυνομικοί μας δείχνουν υψηλό αίσθημα ευθύνης για το λειτούργημα που επιτελούν. Ιδέα υπέρτατη είναι για μας η Ελληνική Αστυνομία. Οι συνάδελφοι που τιμήθηκαν το 2011 ήρθαν αντιμέτωποι με αδίστακτους ληστές. Καταδίωξη με διπλή ενέδρα κάτω από γέφυρες, συνέχισαν μέχρι να πετύχουν την σύλληψη των ληστών”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κος Μαυράκης.

ΜΑΥΡΑΚΗΣ για δελτίο 23.10.2017.mp3
var zippywww='www41';var zippyfile='YAKGTJKL';var zippydown='ffffff';var zippyfront='00000';var zippyback='ffffff';var zippylight='000000';var zippywidth=500;var zippyauto=true;var zippyvol=80;var zippydwnbtn = 1;

The post Ε.ΑΣ.Υ.Φ.:Οι αστυνομικοί μας δείχνουν υψηλό αίσθημα ευθύνης για το λειτούργημα που επιτελούν appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα.


Source: news

Share.

About Author

Leave A Reply