«Η απόσταση έχει βοηθήσει πιο πολύ τη σχέση μας»

0

Η Νικολέττα Καρρά βρέθηκε στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται ένα βήμα πριν τον οριστικό χωρισμό με τον σύζυγό της, Φώτο Πιττάτζη.

Για τη σχέση με τον σύζυγό της είπε: «Ο άνθρωπος αυτός είχε καταλυτική επιρροή επάνω μου, στον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά μου. Δεν συζητώ πόσο διαφορετική είμαι με τον σύζυγό μου. Είναι πολύ ξεχωριστός άνθρωπος. Μπόρεσε να δει πίσω από το αυτονόητο, να δικαιολογήσει πράγματα που κάνω, να βρει τις αιτίες. Πολύ απλά ασχολήθηκε ουσιαστικά μαζί μου. Οι άντρες γενικά δεν είναι και πολύ της συζήτησης. Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο πολύ της συζήτησης, αλλά έχει τεράστια αντίληψη».

Σχετικά με την ιδιομορφία του γάμου τους, λόγω της εγκατάστασης εκείνου στην Κύπρο ενώ εκεί βρίσκεται για μεγάλο μέρος της χρονιάς στην Ελλάδα, η Νικολέττα Καρρά είπε: «Ο σύζυγός μου βρίσκεται πάντα στην Κύπρο, αλλά ευτυχώς έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται ενεργά και στην Αθήνα. Οπότε, τώρα είμαστε μαζί. Είμαστε δυόμισι χρόνια παντρεμένοι, αλλά πέντε μαζί. […] Πρόβλημα δεν έχει δημιουργήσει η απόσταση. Αντίθετα, θα έλεγα ότι έχει βοηθήσει πιο πολύ. Για εμένα είναι η πρώτη φορά στη ζωή που είμαι τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο και διαπιστώνω ότι δενόμαστε πιο πολύ, οπότε έχει περισσότερη ανάγκη ο ένας τον άλλον. Από μόνοι μας προσπαθούμε όσο γίνεται να είμαστε πιο πολύ κοντά».

Όσο για τις φήμες χωρισμού τους, η Νικολέττα Καρρά είπε: «Στην αρχή τα είδα όλα αυτά με χιούμορ. Τα κοιτάζαμε και γελάγαμε. Από ένα σημείο και μετά, αυτό συνεχιζόταν όμως. Ποτέ δεν κατάλαβα για ποιο λόγο έγινε. Αυτό που με ενόχλησε ήταν ότι συνεχιζόταν. Και αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ ήταν ότι ένα βράδυ που ήμασταν στην Αθήνα και μας φωτογράφισαν μαζί έγραψαν ότι τα ξαναβρήκαμε. Για να μη γράψουν ότι ήταν λάθος αυτό που είχαν γράψει. Ξαφνικά άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο και να με ρωτούν. Κατανοώ ότι κάποιοι κάνουν έτσι τη δουλειά τους βέβαια. Πάντως εμένα κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο, αυτό βγήκε από μόνο του».

Share.

About Author

Leave A Reply