Μολών ΛΑΒΕ 2017 με 36 συμμετοχές

0
Μολών ΛΑΒΕ 2017 με 36 συμμετοχές

Ο τελευταίος αγώνας του Κυπέλλου Χώματος με την επωνυμία «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ 2017» διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου στις Καρυές του Δήμου Σπάρτης. Είναι μία διοργάνωση της Λέσχης Αυτοκινήτου Σπάρτης με την υποστήριξη της ΑΛΑΚορινθίας. Ο αγώνας θα γίνει σε μια εξαιρετική διαδρομή του Πάρνωνα που τα 36 πληρώματα καλούνται να δώσουν θέαμα στους φίλους του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Αν και ο κυπελλούχος έχει κριθεί εντυπωσιακές  είναι οι συμμετοχές και σε αριθμό αλλά και σε ποιότητα.

Στη μεγάλη κατηγορία, C2, έχουμε 11 πληρώματα και η μάχη για τη 2η & 3η θέση του Κυπέλλου χώματος κρατά ψηλά το ενδιαφέρον. Στη C3 και C5 υπάρχουν από 7 συμμετοχές και ο τίτλος στη Γενική F2 θα κριθεί στη Σπάρτη. Τέλος ξεχωριστό ενδιαφέρον με τα περάσματα τους θα δώσουν τα 4 αυτοκίνητα της κατηγορίας των jeep.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί της Κυριακής από τη θέση Ζυγός, στον επαρχιακό δρόμο Καρυών-Άγιος Πέτρος με κατεύθυνση τη Βαρβίτσα όπου είναι και ο τερματισμός. Οι απονομές των Επάθλων θα γίνουν την Κυριακή το μεσημέρι μετά το τέλος του αγώνα στη πλατεία των Καρυών.

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης ευχαριστεί το Δήμο Σπάρτης, τον Αθλητικό Οργανισμό, το Τοπικό Συμβούλιο των Καρυών, τον Αθλητικό και Πολιτιστικό  σύλλογο που είναι αρωγοί   στην διεξαγωγή του αγώνα.

Συμμετοχές


Source: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Share.

About Author

Leave A Reply