Παραλίγο να πνιγεί μεσοπέλαγα ο Κώστας Σόμμερ

0

Άγιο είχε πριν αρκετό καιρό ο Κώστας Σόμμερ όταν τον το φουσκωτό, το οποίο επέβαινε αναποδογύρισε και παραλίγο να πνιγεί!

Ο ηθοποιός, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αργά» και στον Θοδωρή Αθερίδη, τη περιπέτεια που είχε στη θάλασσα, όταν ήταν στη Κρήτη.

«Μου αναποδογύρισε ένα ιστιοφόρο στην Κρήτη και μας έβγαλαν εμένα και ένα άλλο παιδί τελευταία στιγμή. Θα ψοφάγαμε, έφερα τούμπα λοιπόν ένα ιστιοφόρο το οποίο πίστευα πως μόλις βουτήξω και λύσω τα σκοινιά θα ξαναγύριζε όμως δεν γύρισε ποτέ», περιέγραψε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Ήμασταν εγώ και ένα παιδί. Τον έστειλα να μου λύσει αυτό το μπέρδεμα του σκοινιού που είχε γίνει. Μέχρι να φτάσει μπροστά έπεσε μέσα στη θάλασσα. Τον βλέπω και του πετάω ένα σκοινί που είχα για να μπορέσει να γαντζωθεί από κάπου. Τότε με το που γυρίζω μπροστά το σκάφος ανεβαίνει σ’ ένα κύμα και με το που βγαίνει αρχίζει και μπαίνει νερό πάνω από το πανί. Πήγα να του δώσω τιμονιά να το γλιτώσω , έκανε ένα περίεργο θόρυβο και μπήκε(το φουσκωτό) στο βυθό όλο» δήλωσε και συνέχισε: «τότε πέφτω στη θάλασσα και αρχίζω και παθαίνω κράμπες στα χέρια και τα πόδια. Είχε περάσει μία ώρα και περνάει ένα φουσκωτό. Ήταν ένας δύτης ο οποίος κατάλαβε τα ρεύματα από κάτω ανέβηκε πέρναγε μπροστά μου και με μάζεψε. Μαζέψανε και το άλλο το παιδί και δόξα τω θεώ βγήκαμε έξω».

Πηγή: faysbook.gr

Share.

About Author

Leave A Reply