ΣΚΕΤΚΕ:Δεν έχουμε σχέση με τα ΣΤΕΝΑ ΛΑΜΙΑΣ.

0

Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας (ΣΚΕΤΚΕ) με ανακοίνωσή του ενημερώνει πως η φετινή διοργάνωση «ΣΤΕΝΑ ΛΑΜΙΑΣ 2015» από το Δήμο Λαμιέων και το τμήμα πολιτισμού, δεν έχει καμία σχέση και συνέχεια του για 11 χρόνια θεσμού που υλοποιούσε ο ΣΚΕΤΚΕ στα Στενά της Λαμίας.ΌΠως εξήγησε η πρόεδρος του ΣΚΕΤΚΕ Βίκη Βλαχογιάννη σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον ΛΑΜΙΑ FM-1:

 1ονΗ εκδήλωση «ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ»  διοργανώνεται με επιτυχία από τον ΣΚΕΤΚΕ επί 11 συνεχή έτη. Ο ΣΚΕΤΚΕ κατόρθωσε όλα αυτά τα χρόνια με τον εθελοντισμό των μελών του και την τεράστια συμμετοχή του κοινού να καταστήσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση «ΣΤΕΝΑ ΛΑΜΙΑΣ» έναν θεσμό στην πόλη της Λαμίας που αγκάλιασαν και στήριξαν μικροί και μεγάλοι.

2ον Με τη οικειοποίηση του τίτλου «ΣΤΕΝΑ ΛΑΜΙΑΣ» εκ μέρους της δημοτικής αρχής δημιουργείται η λαθεμένη εντύπωση ότι η εκδήλωση «ΣΤΕΝΑ ΛΑΜΙΑΣ 2015» είναι η συνέχεια των προηγουμένων εκδηλώσεων «ΣΤΕΝΑ ΛΑΜΙΑΣ» του Συλλόγου μας.

3ον Δηλώνουμε ότι Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας ουδεμία σχέση έχει με τη συγκεκριμένη εκδήλωση «ΣΤΕΝΑ ΛΑΜΙΑΣ 2015» που διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων.

Share.

About Author

Leave A Reply