Το ΕΒΕ Φθιώτιδας τίμησε τους τολμηρούς του επιχειρείν!

0
Showing 1 of 1
Awesome
  • User Ratings (0 Votes) 0

Με αφορμή την εκδήλωση για την κοπή της πίτας για το 2016 το ΕΒΕ Φθιώτιδας βράβευσε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Φθιώτιδα και παρά το δύσκολο περιβάλλον στο οποίο καλούνται να επιβιώσουν και να επεκταθούν μετρούν ήδη διακρίσεις εντός και κυρίως εκτός συνόρων.

Ο πρόεδρος της Διοίκησης του ΕΒΕ Αλέκος Διαμαντάρας μιλώντας στον FM-1 σημείωσε πως είναι ευτύχημα που στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, νέοι κυρίως επαγγελματίες ξεδιπλώνουν τα όνειρά τους και επιχειρούν το ακατόρθωτο για να επιβραβευθούν γιαυτή τους την προσπάθεια , με αναγνώριση, καταξίωση και προώθηση των προΐόντων τους εκτός συνόρων.

Οι επιχειρήσεις που επιλέχθηκαν για την δραστηριότητά τους και βραβεύτηκαν είναι :

1) Η εταιρεία GLONATECH AE για την παγκόσμια διακριση των προιόντων της στον τομέα των νέων τεχνολογιών( 5ο βραβείο παγκοσμίως.)

2) Η εταιρεία ΤΡΑΧΙΣ ΑΕ για την ιδρυση οινοποιείου σύγχρονης τεχνολογίας στο Μοσχοχώρι .

3) Η επιχείρηση ΝΤΙΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ για την ιδρυση μονάδας επεξεργασίας και συσκευασίας φυστικιών και ψίχας στις Λιβανάτες .

4) Η επιχείρηση GREEK EXOOXOUISITE TASTES και το ζευγάρι Αιβατζόγλου – Καροπούλου για τις διεθνείς διακρίσεις στον τομέα της τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου .

5) Η επιχείρηση Χαρτοδιπλωμένος που δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια αμπελιού και οινοποίηση.(Στο Βερολίνο το περασμένο καλοκαίρι απέσπασε 1ο βραβείο για το κρασί του) .

Το ΕΒΕ Φθιώτιδας απένειμε πλακέτα στον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Φθιώτιδας Γιάννη Λούκα για την μακροχρόνια συνδικαλιστική και επιμελητηριακή του δράση ,ενω τιμητική πλακέτα δόθηκε και στην πρώτη αιρετή γυναίκα σύμβουλο του Επιμελητηρίου την Παναγιώτα Ζαλαώρα. Στην εκδήλωσε κλήθηκε και τιμήθηκε ο Φαίδων Ανδρεαδάκης ο οποίος αρίστευσε στις προηγούμενες Πανελλήνιες Εξετάσεις .

Share.

About Author

Leave A Reply