Χατζηδάκης: Tο υπερπλεόνασμα είναι αποτέλεσμα φορολογικής αφαίμαξης (audio)

0
Χατζηδάκης: Tο υπερπλεόνασμα είναι αποτέλεσμα φορολογικής αφαίμαξης (audio)

Πέρυσι καταψηφίσαμε το κοινωνικό μέρισμα επειδή ήρθε χωρίς συνεννόηση και είχαμε επιπλοκές με τους δανειστές. Η τζάμπα μαγκιά πληρώθηκε πέρυσι πανάκριβα από τους Έλληνες πολίτες. Αυτό ευτυχώς δεν γίνεται φέτος και για αυτό το λόγο το ψηφίζουμε. Παρόλα αυτά, πιστεύουμε ότι το υπερπλεόνασμα είναι αποτέλεσμα φορολογικής αφαίμαξης και τα 700 εκατομμύρια που επιστρέφει είναι ελάχιστα, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας της ΝΔ με την κεντροαριστερά, ο κ. Χατζηδάκης απάντησε ότι ακόμη και αυτοδύναμη να είναι η ΝΔ μετά τις επόμενες εκλογές θα απευθύνει ένα προσκλητήριο για συνεργασία σε όλες τις δυνάμεις εκείνες που θέλουν μια ευρωπαϊκού τύπου μεταρρύθμιση στην Ελλάδα.

Ερωτηθείς για τον χρόνο εκλογών ο κος Χατζηδάκης εκτίμησε ότι, το 2018 είναι εξαιρετικά πιθανό να έχουμε εκλογές, γιατί η περαιτέρω παραμονή της κυβέρνησης μπορεί να οδηγήσει σε πολιτική της εξαέρωση.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου


Source: ΕΛΛΑΔΑ

Share.

About Author

Leave A Reply